Skip to main content

El president Torra participa en l’acte dels poetes per la República a Celrà

| Activitats

El dissabte 30 de setembre el president Torra va participar en un acte organitzat pel col·lectiu de Poetes i Músics per la República Catalana a la plaça de l’U d’Octubre de Celrà, en commemoració del Referèndum del Primer d'Octubre i del poble català que el va fer possible. 

20230930 poetes Celra 4 

Abans de l’acte el president Torra fou rebut protocol·làriament per l’alcalde de la població, David Planas, i per l’exalcalde i actual diputat al Parlament de Catalunya, Dani Cornellà, i fou convidat a signar al llibre d’honor de l’Ajuntament. La rebuda també compta amb un ball d’homenatge, amb la presència d’alguns dels músics i poetes participants a l’acte.

L’acte va comptar amb tocs poètics i musicals a càrrec entre d’altres d’escriptors i artistes com Marta Pessarrodona, Oriol Izquierdo, Josep Tero, Ferran Martínez, Toni Oró, Carles Belda, etc. i amb les salutacions i intervencions de l’alcalde de Celrà, David Planas, de l’impulsor del col·lectiu de Poetes i Músics per la República Catalana, Eduard Casas, i del president Torra, que va fer el parlament de cloenda.

20231001 Poetes Celra