Skip to main content

A Mataró: ‘Si la llengua falla, fallarà tot’

| Activitats

El dimecres 24 de gener el president Torra fou convidat per les Aules Sènior de Mataró a pronunciar la seva conferència ‘Si la llengua falla, fallarà tot’ al cinema del Foment Mataroní. El president fou acollit pels membres de la junta de les Aules Sènior i, després de la conferència, també va respondre les intervencions dels assistents en un torn de preguntes obert al final de l’acte.

En aquesta conferència, titulada: ‘Si la llengua falla, fallarà tot’, a partir d’una citació de Pompeu Fabra i que el president Torra està repetint en diverses poblacions, es reflexiona sobre el paper fonamental de la llengua per a continuar essent una nació i tenir veu pròpia al món, i fa èmfasi en el fet que la nació catalana, el poble català, la identitat dels catalans té com a eix central i com a columna vertebral la llengua.

Les Aules Sènior de Mataró, nascudes l’any 1980 i amb quaranta-tres anys de trajectòria, són les primeres aules de gent gran de Catalunya, portant la cultura i la formació a la gent gran.