Skip to main content

Conferència a Terrassa: ‘Si la llengua falla, fallarà tot’

| Activitats

El dimecres 21 de febrer el president Torra va fer la seva conferència ‘Si la llengua falla, fallarà tot’, a l’Aula Magna de LaFACT de Terrassa, l’antic Centre Cultural. En un acte organitzat per la delegació local d’Òmnium Cultural i per la plataforma @CatalaATerrassa

En aquesta conferència el president Torra reflexiona sobre el paper fonamental de la llengua per a continuar essent una nació i tenir veu pròpia al món, i fa èmfasi en el fet que la nació catalana, el poble català, la identitat dels catalans té com a eix central i com a columna vertebral la llengua.

Abans de l’acte el president va tenir ocasió de participar en la concentració del col·lectiu Cants per la Llibertat que diàriament, d’ençà del 14 de novembre de 2017, es troben davant l’atri de l’Ajuntament de Terrassa per a denunciar la repressió de l’Estat espanyol contra l’independentisme català, i per a recordar els presos polítics, els exiliats i el conjunt de persones represaliades. Excepcionalment, els convocants van modificar el lloc i l’hora de la concentració per poder-la combinar amb la conferència del president Torra, que els va mostrar el seu agraïment per la coherència, compromís i fermesa que han demostrat al llarg dels 2.291 dies que fa que es concentren. El president també fou entrevistat per la televisió local Canal Terrassa.