Skip to main content

També han respost...

Òscar Palau: 'Què hi trobarem al festival de les variants dialectals de la llengua catalana?'

| Respostes amb criteri

El Posa-hi tu l’accent és una iniciativa pionera que impulsa el Casal de l’Espluga de Francolí, amb la col·laboració de les grans institucions i entitats en defensa del català, que vol ser un fòrum i un aparador de la riquesa que li aporten totes les seves variants dialectals.

Entre el 27 i el 29 de setembre, el pal de paller del festival seran les ponències i taules rodones distribuïdes en sis grans blocs, amb experts i professionals de cada àmbit, que hi faran una aproximació des del punt de vista filològic, docent, literari, musical i periodístic, a més de comptar amb els impulsors d’iniciatives de difusió diverses.Completaran les jornades activitats com una petita fira de mots, una obra de teatre amb un grup de Mequinensa i un concert amb Roger Mas, Joan Reig, La Maria i el glosador Mateu Matas. Diumenge, un acte interactiu conduït per les Can Putades tancarà el festival.

El programa sencer i altres aspectes pràctics els podeu consultar a posahitulaccent.cat. Tots els actes són de lliure accés, tret del concert i el teatre, i l’organització ofereix abonaments, a 50 euros, que inclouen l’entrada als dos espectacles, els dinars de dissabte i diumenge, el marxandatge oficial i descomptes en allotjaments de la zona.


Oscar Palau 2 Òscar Palau i Just (l'Espluga de Francolí, 1976). @opalaujust. Periodista i coordinador del festival Posa-hi tu l'accent @posahitulaccent.

També han respost...